Steun de activiteiten van het museum!

In de monumentale boerderij Vredegoed aan de Heuvellaan 7 in Tienhoven/Oud-Maarsseveen is op 18 september 2010 een nieuw museum: Streekmuseum Vredegoed geopend. Dit streekmuseum is gerealiseerd om voorwerpen van grote cultuurhistorische waarde uit de Vechtstreek en het veengebied, uit de twintigste eeuw, voor de toekomst te bewaren en voor een breed publiek toegankelijk te maken.
Een leuk museum waar heel wat te zien is, waar men rondgeleid en geïnformeerd wordt en een kopje koffie kan drinken. Ook biedt het museum de mogelijkheid tot een combinatie met een tocht in het prachtige omliggende natuurgebied, of dag natuur- of boerderij-beleving.
Er word hard gewerkt aan een DataBase met beeldmateriaal en documenten alsmede de gehele collectie, alles in hoge resolutie, deze gegevens kunnen worden geraadpleegd door onze bezoekers.

Om het museum verder kosten dekkend te maken zijn wij op zoek naar ‘nieuwe Vrienden’. Wilt u dit Streekmuseum financieel ondersteunen wordt dan “Vriend van Streekmuseum Vredegoed” :

De Stichting Boerderijmuseum Vredegoed is als
ANBI
(Algemeen Nut Beogende Instellingen) geregistreerd.
Giften kunnen worden afgetrokken voor de inkomstenbelasting.

U kunt uw bijdrage, minimaal € 10,-, contant of overmaken op Rabobank rekeningnummer NL11 RABO 0149427484 t.n.v. Stichting Boerderijmuseum Vredegoed in Tienhoven met vermelding van ”Nieuwe Vriend + Naam, Adres en Woonplaats”.
U kunt zich ook aanmelden door middel van het invullen van een vriendenkaart in het museum.

Gebruik deze link om u aan te melden.

U krijgt een jaarkaart die u en een introducé een jaar lang gratis toegang tot het museum geeft.
Tevens ontvangt u 2 maal per jaar de Vredegoed Nieuwsbrief.

Wij danken u alvast hartelijk voor uw steun aan Streekmuseum Vredegoed!

Stichting Boerderijmuseum VredeGoed,
KvK-nummer 30257808,
René van Alphen
Middenweg 1
3612AT Tienhoven
0346-821855
r.vanalphen@vredegoed.nl

© 2018 Nico Witkamp Contact Me